Tuesday, May 08, 2007

Såg Mullholland drive på søndag og eg likte an veldig godt! Nå har eg brukt masse tid på å lese teorier på internett, og eg ser at min teori e den mest populære (den teorien om at alt det som skjer før den blå boksen e åpna e ein drøm av diane selwin). Har du noen teorier? Veldig spennede film! Eg blir nødt å se an igjen med "the clues" som lynch ga t dvd releasen, men som eg ikkje hadde fått med meg at fantes før idag..

3 comments:

maria mcgregor said...

så kult, eg elske den! min teori e litt annerledes men nå huske eg kanskje ikkje heilt for det e lenge siden eg såg den. cluene gir forresten absolutt ingen meining, enten e så e de overtydelige eller så e de bare frika. men david lynch har sagt at der e ingen skjult meining med filmen, så det e litt håpløst å teorisere. men det e gøy. okay eg prøvde å skrive min ned men eg innser at det vil være vanskelig å forstå så eg ringe deg one of these days!

ladybellen said...

ok cool!

Då får eg vel prøve å glemme cluesene. Haha, eg leste ein teori om at Diane Selwin va misbrukt av onkelen som barn, og at dette va noe aunt ruth visste om, og den auditionen som hu e på e egentlig ein scene mellom hu og onkelen. Grunnen t at hu får masse penger av tanten e for å vær stille om det hele "silencio" - haha, det va ganske mange søkte teorier :)

maria mcgregor said...

hahaha, den har eg aldri hørt! den va ganske far fetched if i do say so myself.