Monday, August 27, 2007

His "wife"? A horse.

Dette e en link te en post i et community dedikert te "fandom wank", som pretty much betyr når folk starte drama i forskjellige fandoms, for eksempel ein gang posta en person en Pete/Carl fanfiction kor peter va en svane eller et eller aent sånt, men det heile va veldig seriøst, det va utrolig festlig. Fandomet det handle om e et "polyamory" community. uansett, les det, det e heilt utrolig.

http://www.journalfen.net/community/otf_wank/519621.html

6 comments:

ladybellen said...

HOLY SHIT!!! for noen psyco folk! Good bye cruel internets. delete

maria mcgregor said...

On a level of sheer body language, horses are much more clear in their intent then humans can ever be.

crazytown!

ladybellen said...

Eg blei så fasinert over kor utrolig fucked up han darkhorse e når han beskrive susan, eller SA hans kone. Når du vett at han snakke om en hest går det an å ense at han skrive om det han skrive om, men han beskrive "hu" jo akkuratt som et menneske, tilogmed at "hu" føle ditt og datt, og de har en connection osvosv. skummelt.

Spesielt morsomt e det at folk som svare i begynnelsen i begynnelsen ikkje vett ka han snakke om og e veldig forståelsesfulle og prøve å hjelpe han med problemene....

maria mcgregor said...

eg syns det skumleste va hans andre kjæreste, som e et menneske som begynne å forsvare han i forhold te om det e overgrep over hesten og at hesten vil det osv osv!!!

ladybellen said...

ja, heilt sant. de passe godt sammen

maria mcgregor said...

stakkar susan